fbpx

Tillbaka till Källan

Tillbaka till källan finns till för att sprida kunskap och möjlighet till bättre hälsa, både för privatpersoner samt även till företag och organisationer. Ryktet om att Sverige har bra vatten lever kvar än och även om många hälsomedvetna människor sett problemen länge börjar det även nu sprida sig än mer.

Och det handlar om så mycket mer än om bara rent vatten, det behöver vara levande vatten.

Och vad är väl viktigare i livet än just hälsan? Utan den har vi inte mycket kvar. Läs mer om vikten av bra vatten på startsidan.

Tillbaka till källan ger möjlighet att lära sig mer om hälsa, och specifikt vatten, genom digitala möten, skriftlig information, fysiska möten och besök hemma hos dig eller på din arbetsplats. Du kan boka in en demonstration eller höra av dig om förfrågningar.

Tillbaka till källan är en del i företaget En enkel man AB som grundades och drivs av Michael Lind med visionen om att alla människor har något att bidra med, läs mer på enenkelman.se.

Vill du starta din egen verksamhet?

Vi söker efter dig som vill hjälpa till att sprida hälsa och välstånd till ditt lokala samhälle, likväl som till världen. Är du intresserad av en verksamhet du kan driva hemifrån? Kontakta oss!

Denna webplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vårt användande av cookies.